ВОДОПАД РИЛСКА СКАКАВИЦА

Настаняване

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

хижа Скакавица

ХИЖА СКАКАВИЦА

Местоположение: местност Скакавица
Телефон: 0877 388 305, 0877 388 307

Първата хижа в България - хижа Скакавица е изградена през 1921-1922 г. от членове на туристическото дружество на град Дупница и туристи. Намира се в Скакавишката долина, в местността Голяма Скакавица, Северозападна Рила, в подножието на източния склон на връх Кабул, на 1876 м надморска височина. В близост се намира водопадът Скакавица.

Предлага две хижи - Малка и Голяма Скакавица: Голяма Скакавица с капацитет 65 легла и Малката Скакавица - една малка сграда с 13 места.


КЪЩА ЗА ГОСТИ ЮЛИЯ

КЪЩА ЗА ГОСТИ ЮЛИЯ

Местоположение: гр. Сапарева Баня
Телефон: 0889 840 084

Къща за гости Юлия се намира в Сапарева баня, на 1,7 км от аква клуб „Котвата“. Предлага помещения за настаняване с общ салон, безплатен собствен паркинг, градина и барбекю. Всички стаи разполагат с телевизор с плосък екран със сателитни канали и собствена баня. Климатизираните стаи разполагат с изглед към планината, гардероб и безплатен WiFi.

Всички стаи в къщата за гости имат веранда. Помещенията за настаняване в къща за гости Юлия разполагат с кът за сядане. На разположение има детска площадка.ВОДОПАД РИЛСКА СКАКАВИЦА  - Туристически информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД